Γνωρίστε τα νησιά του Ιονίου Πελάγους μέσα από μια μαγευτική περιπλάνηση στη θάλασσα με την Ionian Blue Yachting που θα σας ταξιδέψει σε μαγευτικούς προορισμούς, προσφέροντάς σας μοναδικές εμπειρίες ζωής.
ionian-blue-yachting-lefkada-map-small
nidri

Η Ionian Blue Yachting ρίχνει άγκυρα στο Νυδρί, από όπου κάθε πρωί ξεκινούν οι ημερήσιες εκδρομές μας με προορισμό που θα επιλέξουμε μαζί και με στόχο μια χαλαρωτική ημέρα αναψυχής στη θάλασσα.

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και με έμφαση στην πολυτέλεια και την άνεση, έχουμε ετοιμάσει για εσάς μικρά αλλά και μεγαλύτερα ταξίδια στα νησιά του Ιονίου Πελάγους, όπου θα γνωρίσετε εντυπωσιακά τοπία και παραλίες, σε συνδυασμό με καλό ελληνικό φαγητό και την ιδιωτικότητα που προσφέρει ένα πολυτελές σκάφος με λίγους κι εκλεκτούς επιβάτες.

Αρμενίστε μαζί μας στους μικρούς και μεγάλους κόλπους στο Μεγανήσι, δείτε από κοντά το νησί του Έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση, τον Σκορπιό, κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά στην παραλία Πόρτο Κατσίκι και ταξιδέψτε μέσα σε μια μέρα σε προορισμούς πιο μακρινούς, όπως οι Παξοί ή το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και η Ιθάκη.

boats-ionianblueyachting-46