ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΡΕΜΝΟΥΣ

Αναχωρούμε  από το λιμάνι της Βασιλικής στις 10:00 π.μ. 

Σας καλωσορίζουμε με καφέ και τοπικά κεράσματα ενώ ο καπετάνιος και το πλήρωμα σας ξεναγεί στο σκάφος και σας δίνονται οι οδηγίες ασφάλειας και υγιεινής.

Σαλπάρουμε για την παραλία των Εγκρεμνών, η οποία έχει ψηφιστεί σαν μία από τις δέκα πιο όμορφες παραλίες του κόσμου! Πλέουμε ανοιχτά από το ακρωτήριο Δουκάτο με τον εντυπωσιακό φάρο στην κορυφή του. Σύμφωνα με το μύθο η αρχαία ποιήτρια Σαπφώ έβαλε τέρμα στην ζωή της πέφτοντας από το απόκρημνο αυτό ακρωτήριο εξαιτίας του ανεκπλήρωτου έρωτά της για τον Φάωνα, έναν όμορφο νέο που απέρριψε την αγάπη της και την εγκατέλειψε.

Μιας και πλέουμε στην ανοιχτή θάλασσα μπορούμε να ανοίξουμε τα πανιά και να χαρούμε ιστιοπλοΐα μέσα στο απόλυτο γαλάζιο θάλασσας και του ουρανού, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Φτάνουμε στην παραλία των Εγκρεμνών. Χαρείτε το πιο απολαυστικό μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά με τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις του γαλάζιου και φωτογραφηθείτε στη συγκλονιστική ομορφιά του μοναδικού τοπίου.

Ενώ κολυμπάτε με μια από τις πιο ξακουστές θάλασσες του κόσμου, το πλήρωμά μας ετοιμάζει το πρώτο σερβίρισμα.  Ελληνικοί μεζέδες με τσίπουρο και το τοπικό κρασί VERTZAMO θα σας περιμένουν να τα απολαύσετε μόλις βγείτε από το νερό. Αυθεντικά ελληνικά πιάτα από φρέσκα τοπικά προϊόντα φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές θα σας δελεάσουν να τα γευτείτε.

Επόμενη στάση μας στην παραλία Αγιοφύλλι μια από τις μαγευτικές παραλίες της Λευκάδας.

Στην επιστροφή μας πλέουμε προς τον κόλπο του Πόρου και το πέρασμα ανάμεσα στη Λευκάδα και το Μεγανήσι στην πιο όμορφη ώρα της ημέρας. Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά μακριά από τις πολυσύχναστες παραλίες ασφαλείς και χαλαροί.

Στην παραλία του Δεσίμι το πλήρωμα θα σας σερβίρει το κύριο γεύμα της ημέρας που περιλαμβάνει  θαλασσινά με ζυμαρικά και σαλάτες μαζί με το τοπικό κρασί VERTZAMO, υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής.  

Το επιδόρπιο περιλαμβάνει γλυκά και φρούτα και σερβίρετε  εν πλω κατά την επιστροφή μας στο Περιγιάλι όπου φτάνουμε περίπου στις 7:00 μ.μ.

 

Image
Image
Edit Page