ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΕΝ ΠΛΩ

Αναχώρηση από τον κόλπο Περιγιάλι προς τον μαγευτικό Σκορπιό.

Ο καπετάνιος και το πλήρωμά σας καλωσορίζουν, σας ξεναγούν στο σκάφος επισημαίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες ασφάλειας και υγιεινής.

Πλέουμε γύρω από το νησί του Σκορπιού, απολαμβάνοντας τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου σε όλη τη διαδρομή, αφήνοντας πίσω μας τις έγνοιες της καθημερινής ζωής.

Πλέουμε προς το στενό ανάμεσα στη Λευκάδα και το Μεγανήσι, και φτάνουμε στο νησάκι Θηλιά, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά και να χαρείτε την ηλιοθεραπεία.

Αναχωρούμε με προορισμού το φάρο Ελιά του Μεγανησίου όπου μπορείτε να κολυμπήσετε. ενώ το πλήρωμα ετοιμάζει το τραπέζι για το σερβίρισμα. Ελληνικοί μεζέδες με τσίπουρο και τοπικό κρασί VERTZAMO θα σας περιμένουν να τα απολαύσετε μόλις βγείτε από το νερό. Αυθεντικά ελληνικά πιάτα από φρέσκα τοπικά προϊόντα φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές θα σας δελεάσουν να τα γευτείτε.

Η επόμενη στάση μας έχει προορισμό την Αιτωλοακαρνανία. Φτάνουμε στην παραλία Βαθυαβάλι, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε στα μαγευτικά νερά του κόλπου.

Κατά την επιστροφή μας στο Περιγιάλι, το τοπίο είναι απόλυτα μαγικό καθώς το καθρέφτισμα από τα χρώματα της δύσης στα κρυστάλλινα νερά δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό. Χαρείτε το ηλιοβασίλεμα, σιγοπίνοντας το τοπικό κρασί VERTZAMO που συνοδεύεται από ποικιλία γευστικότατων σνακ και φρούτων.

Αποβιβαζόμαστε στο Περιγιάλι.

Image
Edit Page